THE BRAIN CHANGERS

Over ons

Brain Changers is een platform dat online trainingen aanbiedt gericht op persoonlijke ontwikkeling. Opgericht door coaches en ondernemers.

N
iels

Ondernemer sinds 2010 en een breed scala aan bedrijven opgebouwd. Van marketingbureaus tot een restaurant en IT-bedrijf.

Lange tijd heb ik alle focus gehad op werk en draaide ik weken van 80-100 uur. In 2020 besloot ik om het roer om te gooien. Om een gelukkig leven op te bouwen dat in balans is met mijn privé-doelen en dingen die ik wil doen.

Ik heb mij lange tijd verdiept in persoonlijke ontwikkeling en een formule ontwikkeld die garant staat voor een gelukkig en succesvol leven.

Het is mijn droom om iedereen de handvatten te geven om het leven op te bouwen dat zij willen. Daarom besloot ik om Brain Changers op te richten.

Annelie

Ondernemer sinds 2021 en eigenaar van meerdere bedrijven in verschillende sectoren. Veel mensen struggelen met het opbouwen van zowel een gelukkig als een succesvol leven. Het is vaak het een of het ander. Dat dacht ik eerst ook. Maar tijdens mijn ondernemersreis ben ik erachter gekomen dat het ook hand in hand kan gaan.

Ik vind dat iedereen het verdient om het leven op te bouwen waarin er ruimte is voor alle levensgebieden. Dat was voor mij de reden om Brain Changers op te richten. 

Michela

Ondernemer sinds 2017 en o.a. eigenaar van een coaching bedrijf voor ondernemers. Sinds 2023 is Brain Changers hierbij gekomen.

Ik was voorheen iemand die het leven zich ‘liet overkomen’ en niet écht gelukkig was. Door veel persoonlijke ontwikkeling te doen (boeken, cursussen, coaching) ontdekte ik hoeveel invloed je zelf kan hebben op je leven. Hierdoor heb ik de verantwoordelijkheid gepakt en is mijn leven 180 graden omgedraaid.

Eerder was ik niet echt gelukkig en deed ik werk wat mij geen voldoening gaf. Nu ben ik erg gelukkig, doe ik alleen nog dingen waar ik blij van word en heb ik een succesvolle onderneming én een gelukkige relatie en gezin.

Mijn missie is om anderen te laten zien dat ze dit ook kunnen bereiken. Je hoeft enkel vandaag de eerste stap te zetten en je bent begonnen!

Voor wie zijn onze trainingen?

Wij trainen jouw personeel naar een gelukkiger en succesvol leven. Verleg je grenzen, kom in actie en vind je levensdoel.

In een korte periode leert jouw personeel de regie nemen over hun leven en wensen, waardoor zij gelukkig in het leven zullen staan. Ze zullen meer voldoening uit hun leven én werk halen en gaan met meer focus aan de slag.

Doordat we gebruik maken van wetenschappelijke kennis over gedrag en gedragsverandering, zullen jullie al snel de positieve veranderingen gaan merken.

Geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Of heb je misschien nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!